Wie ben ik

Ik ben Melissa Beckschebe 26 jaar en mama van 2 prachtige kinderen.

Ik ben sinds 2011 gediplomeerd kraamverzorgende en heb voor een aantal grote organisaties gewerkt. Mijn visie paste niet bij de grote organisaties en ik dacht dit kan heel anders veel persoonlijker en intenser zoals een Kraamweek hoort te zijn en daarom ben ik gestart als zzp'er in de geboorte zorg.

Wat is mijn visie?

Ik vind dat er rust reinheid en regelmaat in een kraamweek behoren zodat de kraamvrouw en het gezin tot rust kunnen komen en kunnen genieten van de nieuwe baby! Zo is het voor mij geen probleem om ontbijt/lunch/diner te maken en ook aan de benodigde vitamientjes worden gedacht en bereid ik heerlijke fruithapjes/smoothie's. Ook breng en haal ik eventueel uw andere kinderen van en naar school zodat u nog rustig kunt genieten van de ochtend met de baby. ook het huishouden wordt niet vergeten en optimaal bij gehouden zodat wanneer u beneden komt nergens meer aan hoeft te denken. Ook voor de andere kindjes in huis is het natuurlijk best spannend een nieuw broertje of zusje ook hun worden niet vergeten in de kraamweek en zullen de nodige aandacht krijgen.


Ik sta geregistreerd in het kennis centrum kraamzorg en houdt mijn kennis up to date door regelmatig bijscholingen te volgen op het gebiedt van borstvoeding / kunstvoeding / EHBO / vroeg signalering / acute verloskunde.

Kortom professionele kraamzorg van de oude stempel met de liefde en persoonlijke aandacht van nu!

Alles is mogelijk om de kraamweek zo prettig mogelijk te maken voor u en uw gezin

geniet van uw zwangerschap en hopelijk mag ik u van harte welkom heten bij kraamzorg miracle.

Wilt u meer informatie kunt u altijd contact op nemen.
ik streef ernaar uw vragen binnen 48 uur te beantwoorden.