Intake gesprek

Het is voor mij heel belangrijk dat de wensen van uw gezin centraal staan zodat ik jullie een fantastische kraamtijd kan bezorgen. Tijdens het intake gesprek kunnen al uw persoonlijke wensen besproken worden en zoals ik altijd zeg uw huis uw wensen. Ik weet als geen andere hoe belangrijk het is dat een kraamverzorgende zich moet aanpassen daarom sta ik open voor alle wensen.
Het aantal uur komt ook aanbod tijdens het intake gesprek, ik kan vanaf 49 tot 80 uur kraamzorg leveren bij uw gezin dat is wettelijk vastgesteld via het L.I.P formulier en daar werken wij mee. Het aantal uur waar u recht op heeft bespreek ik met u tijdens de intake. Mochten zich bijzondere gebeurtenissen voordoen kan ik altijd extra uren bij indiceren. Bijvoorbeeld bij een onverwachte keizersnede.
Heeft u in het geboortehotel gelegen? Dan zal er een aantal uur van de Kraamzorg thuis gehaald worden ook als u in het ziekenhuis heeft gelegen wordt er een aantal uur van de zorg afgetrokken houdt hier dan ook rekening mee
Voor het geboorte hotel gaat er 8 uur per dag af
En het ziekenhuis 6 uur per dag
Zo staat u niet voor een verassing bij thuiskomst!
U weet vooraf waar u aan toe bent.
Heeft u nog vragen ?

Dan kunt u altijd contact met mij opnemen